Hopelijk in 2021 weer.. De knoop is definitief doorgehakt: Alive & Kicking Festival 2020 gaat vanwege alle welbekende omstandigheden 𝐧𝐢𝐞𝐭 door. Home Line-up Tickets Info

lineup

Tickets

In 2020 geen Alive & Kicking festival

De knoop is definitief doorgehakt: Alive & Kicking Festival 2020 gaat vanwege alle welbekende omstandigheden 𝐧𝐢𝐞𝐭 door.

We hebben nog gekeken naar verschillende alternatieven, maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit voor nu niet is wat we voor ogen hebben. Helaas…  Zodra we meer ruimte krijgen om evenementen te organiseren bekijken we direct de mogelijkheden. Hiervan houden we jullie uiteraard op de hoogte. De ticketkopers ontvangen hiervan een aparte e-mail.

Blijf onze website & socials in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen! Tot dan: pas goed op jezelf en je naasten.

Hartelijke groet, team Live & Booking

 

 

Openingstijden:

Alive & Kicking Festival opent om 13:30uur de deuren. Het muziekprogramma start om 14:00uur en is omstreeks 21.30uur klaar.

Route / Parkeren:

CHV Noordkade | Evenementenlocaties Verlengde Noordkade 10-12 5462 EH Veghel CHV Noordkade beschikt over 750 gratis parkeerplaatsen.

Vanuit Arnhem/Nijmegen

Vanuit Arnhem en Nijmegen neemt u de A50 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het CHV-terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Eindhoven

Vanuit Eindhoven neemt u de A50 richting Nijmegen. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het CHV-terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Helmond

Vanuit Helmond neemt u de N279 richting Veghel en ’s-Hertogenbosch. U vervolgt de weg. Na het viaduct over de haven van Veghel, slaat u bij het verkeerslicht rechtsaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het CHV-terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit ’s-Hertogenbosch

Vanaf de ring van ’s-Hertogenbosch (A2/A59) neemt u de afslag 21-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de N279 op, richting Veghel. Nadat u onder het viaduct van de A50 bent gereden, slaat u bij het derde verkeerslicht linksaf de N.C.B-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het CHV-terrein na 100 meter aan uw rechterzijde. Aan de NCB-laan vindt u na de splitsing direct rechts de poort van parkeerterrein P2. 50 meter verder bereikt u de poort P1.

Ingang / Entree / Dagkassa

Alive & Kicking Festival is te bereiken via ingang De Zandloper (zie plattegrond) Tickets zijn aan de dagkassa €15,00. Er kan hier NIET gepind worden, maar buiten op het terrein is wel een pinautomaat.

Munten

Munten kosten € 2,70, bij de muntenbalie kan wel gepind worden. Munten zijn tevens inwisselbaar.

Lockers

Bij de entree kan een locker gehuurd worden voor €5,-. Tevens wordt er €5,- borg gevraagd.

Minimum Leeftijd

Voor Alive & Kicking Festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Om toegang te krijgen tot het festivalterrein zijn een geldig legitimatiebewijs en een toegangskaartje verplicht. Ben je nog geen 18 jaar en/of niet in staat een geldig legitimatiebewijs te tonen dan word je de toegang geweigerd.

mede mogelijk gemaakt door